Un proiect de informare asupra riscurilor asociate consumului

Cel mai complex program de educaţie civică, culturală şi de petrecere a timpului liber: “No drugs revolution“. Inspirat din perioada interbelică, este un proiect care atrage oamenii prin intermediul unor spectacole de teatru deosebite, unde spectatori au ocazia ca, la începutul şi la sfârşitul piesei, să socializeze, să facă schimb de idei şi informaţii pe teme de interes.

Informatii utile

De ce consum de droguri?

Ființa umană are tendința de a imita și de a fi la fel ca ceilalți. În adolescență, tânărul dorește să arate și să se poarte în același mod ca și prietenii lui. Se ajunge, astfel la asocierea drogului cu grupul de amici

Mai multe detalii

Ferește tânărul de droguri

Comportamentul dumneavoastră poate influența copilul și acesta poate deveni fumător și băutor, sau nu. Un specialist în medicină susține că trebuie căutate momentele în care să deschizi discuții pe aceste teme cu copilul.

Mai multe detalii

Riscuri asociate

Există diferiți factori personali, familiali sau sociali care cresc într-un fel sau altul riscul pentru consumul de substanțe narcotice. În astfel de cazuri, utilizarea lor duce la dependență și abuz cronic.

Mai multe detalii

Simptome

În diversele documente pe care le-am consultat la începutul căutărilor noastre, am găsit unele indicii care v-ar putea ajuta sa aflați dacă un apropiat al dvs. sau cineva la care țineți consuma droguri, existând pericolul de a deveni câte puțin în fiecare zi dependent de droguri.

Mai multe detalii

Co-Dependenta

Orice activitate sau reacția față de o persoană dependentă, într-un mod care protejează sau previne persoană dependentă de consecințele consumului de alcool/droguri. De aceea este important să devenim conștienți de acest comportament și să descoperim metode de a îl opri.

Mai multe detalii

Sfaturi pentru parinti

Există riscuri și cu siguranță copilul tău nu s-a gândit la toate. Dacă ai o discuție liniștită cu fiul sau fiica ta îi poți explica calm pericolele și să evidențiezi problemele care ar putea surveni din cauza consumului de droguri.

Mai multe detalii

Furnizori

No drugs revolution” are nevoie de furnizori pe măsură. Căutăm parteneri și furnizori de încredere, cu expertiză relevantă și abilități dovedite în a satisface cerințele noastre. Indiferent de mărimea companiei dumneavoastră, sunteți invitați să participați la licitații și să ne demonstrați capacitatea de a livra soluții de calitate la prețuri competitive. Vă mulțumim pentru interesul acordat proiectului nostru!