Contacteaza-ne

Incercam mereu sa fim in legatura cu cei interesați sa se implice in eforturile noastre de combatere a consumului de droguri si de promovare a unui stil de viata sanatos.

Pagina noastra de contact este locul ideal pentru a ne transmite gandurile, intrebarile si sugestiile tale. Ne dorim sa fim in contact direct cu comunitatea si sa cream o retea de sprijin si informare reciproca. Indiferent daca esti un voluntar entuziast sau doar cineva care vrea sa ne transmita un mesaj, suntem aici sa ascultam si sa raspundem. Foloseste formularul de contact de mai jos sau informatiile de contact furnizate pentru a iti face opinia auzita. Abia asteptam sa primim mesajul tau si sa construim impreuna o lume mai sanatoasa si mai sigura!

Trimite mesajul tau

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Contacteaza-ne

Linie telefonica pentru informare si consiliere antidrog

Vrei sa ni te alaturi?

Suntem mereu in căutarea de oameni pasionați si dornici sa contribuie la misiunea noastra de a combate consumul de droguri. Dacă impărtășești aceeași viziune si crezi in puterea educatiei si informarii in lupta impotriva drogurilor, te încurajam sa te alaturi echipei noastre. Fie ca esti specialist in domeniul sanatatii, expert in comunicare sau pur si simplu ai o dorinta puternica de a face o diferenta, avem nevoie de tine. Alatura-te noua astazi si sa lucram impreuna pentru a construi un viitor mai sigur si mai sanatos pentru generatiile viitoare. 

Hai sa facem schimbarea impreuna!