Despre noi

Federatia Neguvernamentala Antidrog

Cu o echipa unita si dedicata, ne straduim sa aducem schimbari reale si durabile in comunitatea noastra. Fie ca oferim informatii educative, sprijinim persoanele afectate de dependenta de droguri sau colaboram cu centre de tratament specializate, ne concentram pe crearea unui viitor in care sanatatea mentală si fizica sa primeze. Impreună, suntem o voce puternica in lupta antidrog si aspiram sa inspiram si sa mobilizam oameni din toate colturile sa ni se alature in aceasta calatorie. Va invitam sa ne cunoasteti mai bine, sa descoperiti ce ne motiveaza si cum puteti fi parte din aceasta miscare pozitiva pentru o societate mai sanatoasa si mai responsabila.

Cine suntem

Incepand cu anul 2007 vizam, in principal, lupta anti-drog si recuperarea socială a dependentilor de stuperfiante, alcool, tutun, si contracararea fenomenelor asociate criminalitatii organizate (trafic de persoane, prostitutie, coruptie) si a cauzelor care le generează.

Misiune

constientizarea societatii de pericolul major al drogurilor pentru viata si sanatate, riscurile la care se expun consumatorii. Venim in intampinarea persoanelor vulnerabile cu variante altenative de ocupare a timpului, prin evenimente interesante si captivante.

Actiuni

Echipa noastra

Suntem o echipă diversa si unita, avand in comun determinarea de a educa si informa comunitatea cu privire la pericolele consumului de droguri. Fiecare membru al echipei aduce entuziasm si determinare in lupta impotriva drogurilor, avand ca scop protejarea tinerilor si construirea unui viitor mai sanatos si mai sigur.

Constantin BĂLĂCEANU-STOLNICI

Președinte onorific

Gigel LAZĂR

Președinte

Hotoboc Bogdan

Secretar general

Opreanu Dorin

Președinte executiv

Dănescu Cătălin

Vicepreședinte

Donescu Caius

Vicepreședinte

Anghel Stoian

Vicepreședinte

Artin Sarchizian

Vicepreședinte

Voinea Andrei

Manager proiect economic

Constantinescu Cosmin

Purtător de cuvant

Scopul Nostru

A

desfasurarea de programe sau proiecte in domeniul prevenirii traficului si consumului de droguri, in domeniul tratamentului, recuperarii si reinsertiei sociale a dependentilor de droguri, alcool, tutun etc., in domeniul prevenirii virusului HIV / SIDA, al traficului cu fiinte umane, al terorismului, crimei organizate, coruptiei si altor domenii

B

apararea drepturilor omului si a libertatilor sale fundamentale si cooperarea internationala, de interes general si / sau comunitar, in tara sau strainatate, in nume propriu sau in parteneriat cu persoane fizice si juridice, romane si straine,

C

colectarea de fonduri care sa fie folosite direct sau puse la dispozitia altor institutii, asociatii sau fundatii, in vederea realizarii programelor sau proiectelor enuntate mai sus. 

Obiectivele noastre

Cu o echipă dedicata si resurse puternice, ne concentram asupra unor obiective ambitioase, care ne ghideaza in activitatile noastre zilnice. Aici, va invitam să descoperiti mai multe despre misiunea noastra, valorile noastre fundamentale si principalele obiective pe care ne straduim sa le atingem. 

Alatura-te vizionarilor, sustine cauza noastra si ajuta-ne sa construim impreună un viitor in care sanatatea si prosperitatea comunitatii noastre sa fie protejate de impactul nefast al drogurilor.

Prevalenta folosirii

substantelor ilicite de-a lungul vietii

1 %
populatie generala
15-65 ani
1 %
populatie
15 -35 ani.

Vrei sa ni te alaturi?

Suntem mereu in căutarea de oameni pasionați si dornici sa contribuie la misiunea noastra de a combate consumul de droguri. Dacă impărtășești aceeași viziune si crezi in puterea educatiei si informarii in lupta impotriva drogurilor, te încurajam sa te alaturi echipei noastre. Fie ca esti specialist in domeniul sanatatii, expert in comunicare sau pur si simplu ai o dorinta puternica de a face o diferenta, avem nevoie de tine. Alatura-te noua astazi si sa lucram impreuna pentru a construi un viitor mai sigur si mai sanatos pentru generatiile viitoare. 

Hai sa facem schimbarea impreuna!