Proiectul „Tinerii si Propriile Lor Valori”

Proiectul s-a desfasurat in Case de cultură ale sindicatelor/teatre/centre de conferință din  Constanta, Medgidia, Focsani, Galati, Vaslui, Roman, Bacau, Onesti, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Lugoj, Baia Mare, Medias

Proiectul “Tinerii și Propriile Lor Valori” reprezintă o inițiativă puternică și inovatoare în lupta antidrog, axată pe implicarea și responsabilizarea tinerilor în luarea deciziilor sănătoase și în definirea propriilor valori. 

Ne-am propus să creăm un spațiu sigur și deschis în care tinerii pot explora și își pot dezvolta identitatea, bazându-se pe principii și valori solide, care să-i protejeze de influențele negative ale drogurilor. Prin intermediul programelor de educație, consiliere și activități interactive, încurajăm tinerii să-și descopere pasiunile, să-și dezvolte abilitățile și să-și stabilească obiective înalte pentru un viitor promițător. 

Ne concentrăm pe cultivarea încrederii în sine, a rezilienței și a unei atitudini pozitive, oferindu-le instrumentele necesare pentru a-și gestiona presiunile și a face alegeri sănătoase. Prin acest proiect, dorim să inspirăm tinerii să-și definească propriile valori și să se implice activ în crearea unei comunități mai sigure și mai sănătoase, în care drogurile nu au loc. “Tinerii și Propriile Lor Valori” reprezintă un demers în care credem cu tărie și suntem dedicați să îi ghidăm pe tineri către o viață plină de curaj, autenticitate și succes durabil.

Galerie foto